{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Poželjni obiteljski domovi

Moderni programeri nastoje stvoriti fleksibilne planove, koji se mogu jednostavno konstruirati, a istovremeno prilagoditi jedinstvenim potrebama svakog vlasnika kuće.

Projekt Countryside Homes, idealan za moderan obiteljski život, nudi izbor samostojećih i dvojnih samostojećih kuća s dvije, tri i četiri spavaće sobe, od kojih je svaka prekrasno prostrana i ima najsuvremenije značajke.

Dom preplavljen svjetlošću

Ovaj udoban i svijetao prostor savršen je za obitelj Dunham. Kuća pruža savršenu ravnotežu prostora i praktičnosti za moderan obiteljski način života, stvarajući puno prostora za zajednička druženja, ali i kutaka u kojima svatko može uživati u vremenu samo za sebe.

Svjetlost preplavljuje suvremenu kuhinju / dnevnu sobu otvorenog plana obitelji Dunham kroz VELUX krovne prozore i francuska vrata, čime se maksimalno iskorištava dnevna svjetlost i svježi zrak u čitavoj kući. To pojednostavljuje obavljanje poslova u kuhinji, zdravije je i povezuje obitelj s prirodom kroz mijenjanje dnevne svjetlosti i oblaka koji prolaze iznad njihovog blagovaonskog stola.

Spavaća soba kuće Countryside Homes s VELUX krovnim prozorima
Buđenje uz zrake sunca

Na prvom katu nalaze se tri velike spavaće sobe i zajednička kupaonica s odvojenom tuš-kabinom, dok je na drugom katu glavna spavaća soba opremljena prekrasnim VELUX krovnim prozorom.

Preporučeni VELUX proizvodi
VELUX kombinacija s fiksnim elementom
Idi na proizvod
Rolo sjenilo za zamračenje (DKL)
Idi na proizvod

Vanjska roleta, SOFT (SSS)
Idi na proizvod