{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Više prostora i bolja unutarnja klima u novom domu

Nakon puno godina koje je njih šestero provelo u maloj dvojnoj kući, ovoj je obitelji vrijeme za više prostora. Ekološki prihvatljiva nova zgrada, izgrađena u blizini mjesta Buxtehude uz puno osobnog truda, ne samo da obitelji pruža više prostora, već pruža i izuzetnu količinu dnevne svjetlosti i dobru unutarnju klimu. Kao inženjer specijaliziran za ekološku izgradnju kuće od drva, Philip Garbers svjestan je pozitivnog utjecaja obilja dnevnog svjetla i svježeg zraka na dobrobit ukućana.

Praznični ugođaj u svakodnevnom životu

Koji je rezultat? Sretna obitelj koja se osjeća kao da je na odmoru iz snova koji traje zauvijek!

Prije nego što smo se preselili ovdje, unajmljivali smo spektakularne kuće za odmor. Sada nam to više ne treba – više gotovo ne moramo putovati. Živimo u najljepšoj kući za odmor u kojoj smo ikad boravili!”

Odlična prilika za regeneraciju

Na gornjem katu kuće jedna je soba namjerno ostavljena prazna. Soba je tiha, ispunjena svjetlošću i ima prekrasan pogled na polja koja je okružuju. „Dnevna svjetlost u ovoj sobi pruža mi smirenost i bistar um”, kaže vlasnik kuće.
Zdravije okruženje cirkulacijom svježeg zraka

Prirodna ventilacija također doprinosi vrijednosti doma: sa šest ukućana svježi je zrak važno pitanje. Usprkos tome, obitelj je odlučila da ne želi mehanički sustav ventilacije. Umjesto toga upotrebljavaju se prednosti efekta dimnjaka: ustajali zrak izvlači se kroz otvorene krovne prozore, dok svjež i hladan zrak ulazi kroz prozore ispod.

Tuširanje u dnevnoj svjetlosti

Tuš sa svjetlarnikom iznad njega definitivno je istaknut element dizajna u kući. Kada je Mareike Garbers vidjela simulaciju dnevne svjetlosti tvrtke VELUX za kupaonicu, rekla: „To je točno ono što želim!” I to je ono što je dobila: jutarnja tuširanja sada su kao tuširanja pod nebom egzotičnog otoka, a kao majka troje djece, Mareike nedvojbeno zaslužuje kvalitetno vrijeme samo za sebe u svojoj kupaonici iz snova.

"To je bila baš prava odluka, puno dnevne svjetlosti čini našu kuću prekrasno osvjetljenim i prijateljskim mjestom"
Obitelj Garber sada je sigurna u svoju odluku o ugradnji krovnih prozora
Preporučeni VELUX proizvodi
Krovni prozor (GLU) sa KMG elektromotorom
Idi na proizvod
Rolo sjenilo za zamračenje (DKL)
Idi na proizvod
VELUX kombinacija s fiksnim elementom
Idi na proizvod