{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Na početku planiranja renovacije ova zgrada u Sloveniji nije imala puno, osim dobre lokacije. Bilo je očito da treba iskoristiti okruženje, no vlasnici su također htjeli imati potkrovlje modernog izgleda umjesto klasičnog ambijenta kuće za odmor.

Otvaranje prostora ugradnjom prozora za ravni krov

„Ogromni prozori bili su obavezna stavka za stvaranje tog novog izgleda otvaranjem prostora”, kaže arhitekt. „Prozori u stropu dodali su očaravajući faktor kojem sam težio. Htio sam otvoriti prostor još više i to je postignuto usmjeravanjem sunčeve svjetlosti iz svakog kuta. Na taj način imate osjećaj kao da dan zapravo provodite na plaži, gdje se sunce pomiče iznad vas kako sati prolaze. VELUX nudi sveobuhvatan asortiman prozora za ravni krov koji pokriva potrebe svakog projekta, od inovativnih prozora za ravni krov s ravnim i zakrivljenim staklom do tradicionalnih kupola, stoga je bilo jednostavno pronaći savršeno rješenje za ovu zgradu.”

Glave prednosti ugradnje VELUX krovnih prozora

VELUX prozor za ravni krov s ravnim staklom dio je naših prozora za ravni krov nove generacije. Prekrasan dizajn unosi čaroliju u vaš dom. Jedinstven dizajn, tanak okvir i nevidljivo krilo pružaju maksimalnu količinu dnevne svjetlosti, čak i ako ugradite sjenilo. VELUX prozor za ravni krov s ravnim staklom ima dvoslojno ili troslojno ostakljenje koje pruža izvrsnu energetsku učinkovitost, a istovremeno smanjuje buku u slučaju kiše, tuče ili gustog prometa.

Meki materijali koji su upotrijebljeni u domu u kontrastu su s oštrim planinskim zrakom. Sunce koje je usmjereno unutra stvara most između unutrašnjeg i vanjskog dijela, otvarajući prostor i unoseći osjećaj prirode u dom.

Stan se nalazi u središtu grada, a dovoljno je visoko da ima pogled na planine i najviše zgrade, kao što je crkveni toranj u vidokrugu. Stvaranje gradskog prostora s modernim, ali bezvremenskim elementima i uspostavljanje povezanosti s prirodom najbolja je stvar koja se mogla dogoditi ovom prostoru, spajajući najbolje iz oba svijeta.

Preporučeni VELUX proizvodi
Prozora za ravni krov s ravnim staklom
Idi na proizvod
Prozori za ravni krov sa zakrivljenim staklom
Idi na proizvod
Sjenilo za zaštitu od vrućine (MSU)
Idi na proizvod