Zdrav i ugodan život započinje kod kuće. Na raspolaganju su vam VELUX savjetnici i majstori!

VELUX je ovdje da vam pruži podršku u svim fazama projekta jednostavne i lake zamjene krovnog prozora!

Četiri stvari koje trebate uzeti u obzir kako biste pronašli savršen krovni prozor

Neka bude svjetlost!

Svi vole svijetle, udobne prostorije s puno dnevnog svjetla i svježeg zraka, zar ne? Kako biste osigurali da vaše prostorije imaju odgovarajuću razinu dnevnog svjetla, preporučuje se imati ostakljenu površinu koja iznosi najmanje 10 % površine poda prostorije. Ako želite u svom domu imati više svjetla, mogli biste vaš stari krovni prozor zamijeniti za više novih.

U svakom slučaju, ovdje smo da vam pomognemo u odabiru pravog VELUX krovnog prozora!

Obratite nam se i pronađite majstora
Preuzmite vodič i otkrijte sve naše proizvode

Različiti domovi, različiti zahtjevi

Ručka za upravljanje s gornje ili donje strane? Ručno ili daljinsko upravljanje? Naši krovni prozori ispunjavaju sve zahtjeve!

Izbor će ovisiti o vašim potrebama i poziciji vašeg novog krovnog prozora VELUX. Što god trebate, mi to imamo!

Obratite nam se i pronađite majstora
Preuzmite vodič i otkrijte sve naše proizvode

Unutarnje završne obrade za sve vrste prostorija

Krovni prozori VELUX isporučuju se u tri različite verzije unutarnje završne obrade – drvo zaštićeno bijelim ili prozirnim lakom ili slojem bijelog poliuretana.

Poliuretanski sloj je materijal koji nije potrebno održavati, a posebno je pogodan za prostorije s većom vlagom. Idealno rješenje ne samo za kupaonice i kuhinje, već i sve moderne interijere. Prirodni izgled drveta povezat će vas s prirodom i učiniti interijer ugodnijim. Ovisno o prostoriji u kojoj se nalazi vaš prozor, možemo vam dati savjet o idealnoj završnoj obradi.

Obratite nam se i pronađite majstora
Preuzmite vodič i otkrijte sve naše proizvode

Dodatna oprema za maksimalnu udobnost

Poboljšajte udobnost svog interijera rolo sjenilima za zamračenje, za zasjenjenje ili vanjskim roletama kako biste maksimalno iskoristili novi krovni prozor.

Želite li se dobro naspavati u potpunom mraku ili prigušiti svjetlo u dječjoj sobi? Želite li da vam dnevna soba bude ugodnija ili želite u kupaonicu dodati sjenilo otporno na vlagu? Naša dodatna oprema bit će savršena kombinacija za vaš novi krovni prozor.

Obratite nam se i pronađite majstora
Preuzmite vodič i otkrijte sve naše proizvode

Trebate li hitno zamijeniti krovni prozor?

Zamjena prozora lakša je nego što mislite! Recite nam zašto trebate zamijeniti prozor kako bismo vam mogli ponuditi najbrže rješenje. Obratite nam se!

Zdrav i ugodan život započinje kod kuće

Četiri razloga za zamjenu krovnih prozora

Bolja unutarnja klima

Je li vaš dom u toploj ili hladnoj klimi? Izolirajte staklima s toplinskom izolacijom male "U" vrijednosti. Živite u blizini bučne prometnice, a želite da vaš dom bude miran i ugodan? Ostakljenje sa zvučnom izolacijom savršeno je za vaš prozor. Bez obzira na vašu klimu ili željenu udobnost, VELUX ima rješenje za krovni prozor koje će odgovarati vašim potrebama. S našim posebnim ostakljenjem možete krovni prozor prilagoditi kako biste postigli najbolju unutarnju klimu. Uživajte u boljoj ventilaciji i odaberite neki od mogućih načina zaštite od sunca kako biste upotpunili zamjenu krovnog prozora.

Jednostavna zamjena bez komplikacija

Zabrinuti ste zbog složenosti postupka zamjene starog krovnog prozora? Mnogo je jednostavnije nego što mislite. Naši majstori obučeni su za zamjenu krovnih prozora. Ovisno o slučaju, stari krovni prozor može se zamijeniti u roku od jednog dana! Ako želite imati više dnevnog svjetla i svježeg zraka, zamijenite jedan krovni prozor većim brojem prozora!

Energetska učinkovitost

Svi VELUX krovni prozori izrađeni su da traju, ali naši se proizvodi stalno poboljšavaju. Znate li da će novi VELUX krovni prozori smanjiti gubitak energije za približno 50 %* ako vaši stari prozori imaju preko 20 godina? Novi VELUX krovni prozori s trostrukim staklom za uštedu energije donose najbolju vrijednost za novac i veliku promjenu. Ako ste tijekom hladnog vremena zatvarali vrata neke loše izolirane prostorije, vrijeme je da ponovno počnete upotrebljavati taj prostor. Zamjenom prozora toplinu ćete zadržati unutra, a hladnoću vani, a usto možete uštedjeti i novac za grijanje.

*Na primjer, ukoliko krovni prozor VELUX koji je kupljen prije 2003. godine zamijenite s novim krovnim prozorom VELUX sa trostrukim staklom 68, gubitak topline će se smanjiti za 60% (stari krovni prozor Uw = 2,8 W/m2K, novi krovni prozor s trostrukim staklom Uw = 1,1 W/m2K).

Zdraviji i ugodniji dom

Možda niste bili svjesni da krovni prozor propušta dvostruko više prirodnog svjetla od vertikalnog prozora iste veličine, stvarajući osjećaj svjetline i otvorenosti prostora. Prijelaz s jednog krovnog prozora na više njih, dva ili tri krovna prozora, ne produljuje nužno vrijeme ugradnje, ali će vam znatno poboljšati životne uvjete s više prirodnog dnevnog svjetla i svježeg zraka. Isplanirajte svoj novi zdraviji dom već danas!

Zdrav i ugodan život započinje kod kuće

Četiri razloga za zamjenu krovnih prozora

Kroz postupak će vas voditi profesionalni majstori!

VELUX preporučeni majstori pružaju vam profesionalnu pomoć za planiranje, odabir i ugradnju novih krovnih prozora, sjenila ili roleta kako bi vam postupak ugradnje bio lak i jednostavan. Obratite nam se i pronađite savršenog partnera za svoj projekt!

Kako se ugrađuje?

Besprijekorno! Ugradnja krovnog prozora postupak je bez stresa i prljavštine čak i kada vaš stari prozor nije VELUX. Pogledajte videozapis da biste uvidjeli kako zamjena prozora može biti jednostavna!

Preuzmite vodič

Preuzmite vodič

Zamjena starih krovnih prozora lakša je nego što mislite. Zanimaju li vas prednosti novog krovnog prozora ili kako ga pravilno odabrati? Pitate li se kako se zapravo obavlja zamjena prozora? U našem vodiču naći ćete sve informacije koje trebate znati o zamjeni prozora! U ovom vodiču saznajte zašto mijenjati krovni prozor, kada je vrijeme za zamjenu i kako je zapravo zamjena jednostavna.