{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Ideja je bila jednostavna, a sjajna: otvorimo prostor, stvorimo više prostora za život i ispunimo dom svježim zrakom, sunčevom svjetlošću i pogledom na plavo nebo.
„Želio sam više od toga da ovoj zgradi samo dodamo više prostorija”, kaže arhitekt. „Želio sam da te prostorije djeluju kao da tu pripadaju, kao da pridonose boljem životu ukućana. Stvaranje terase je otvaranje doma vanjskom svijetu, povezivanje s prirodom. Dodatak je koji poboljšava kvalitetu života ljudi koji žive u zgradi.”

VELUX prozori na krovnoj terasi daju vam pristup vanjskim terasama kada su otvoreni te puno dnevne svjetlosti kada su zatvoreni.

Ako želite prekrasan panoramski pogled ili prirodniji način ventilacije, možete otvoriti gornji dio prozora krovne terase. Ako želite izaći van, jednostavno otvorite i gornji i donji dio da biste stvorili vrata.

Ugradnja dodatnih krovnih prozora najbrži je način za značajno poboljšanje ugođaja u prostoru i otvorenosti doma, a kada imate mogućnost kombinirati ih kako god želite, tada imate priliku prostorijama dodati još više svjetline i dramatičnosti.
Uz VELUX krovne prozore možete osmisliti vlastitu jedinstvenu kombinaciju kako bi prostor zaista odgovarao vašim potrebama. Postoji rješenje za svaku potrebu, bilo da tražite prozor do prozora, gornji i donji prozor ili četvrtasti prozor. Koju god kombinaciju imate na umu, možete svoje snove o dnevnoj svjetlosti pretvoriti u stvarnost.
Odabir drvenih prozora dizajneru je pomogao da stvori čist, prirodan izgled, koji lijepo upotpunjuje općeniti ugođaj doma. Rezultat je čist, moderan, a ugodan prostor, u kojem prirodni elementi i prirodno svjetlo stvaraju umirujući prostor za vašu dušu i um. 

Prozori iznad prostora za boravak daju vam priliku za više svjetlosti i svježeg zraka, čak i kada je prozor izvan dosega.
Solarni i električni VELUX krovni prozori idealni su za situacije kada je prozor izvan dosega, kao što su zasvođeni stropovi. Taj inovativan sustav daljinski upravljanih prozora, sjenila i roleta omogućuje vam da ih otvarate i zatvarate jednostavnim dodirom gumba. Sa zidnim prekidačem možete jednostavno i brzo dosegnuti svaki prozor. Savršeni za teško dostupna mjesta, najbolji su odabir za više svježeg zraka i bolju udobnost u zatvorenom prostoru. Slike onoga što bi ova zgrada mogla postati podsjetnik su da je mračna i zastarjela soba ponekad čisto platno iz kojeg možete stvoriti svoj dom iz snova. Jednom kada svjetlosti ispuni prostorije toplinom, prostor nije samo „dovoljno dobar” za stanovanje – postaje otok na kojem možete živjeti zdrav, uravnotežen i produktivan život.

Preporučeni VELUX proizvodi
VELUX krovni balkon (GDL)
Idi na proizvod
VELUX električni krovni prozori (GGL)
Idi na proizvod
Rolo sjenilo za zamračenje (DKL)
Idi na proizvod