Izgradite sobe u potkrovlju i udvostručite svoj životni prostor  

Planirate li izgraditi novi dom? Ili ste već u procesu i gradite visoki krov i potkrovlje? Onda biste svakako trebali razmisliti o izgradnji sobe u potkrovlju. Ne samo da ćete značajno povećati površinu, već ćete uživati i u brojnim dodatnim prednostima. 

Soba u potkrovlju je rješenje 

Ljudi traže sve veće i veće komade zemlje, a tržište nudi sve manje i manje. Jeste li i vi primijetili tu kontradikciju između ponude i potražnje? Dobra je vijest da je sukob moguće prevladati. Zapravo: lakše je nego što mislite. 

Ako ste pronašli zemljište na željenom području, ali nije dovoljno veliko za početni plan vaše kuće, nemojte odustati od kuće iz snova, nemojte pristati na kompromis, već umjesto toga napravite neke kreativne promjene u planu kuće. Dodajte novi element: izgradite sobu u potkrovlju . . . ili više soba u potkrovlju . . . to je uvijek izvrsna opcija za proširenje životnog prostora. Zapravo, možda ćete imati čak i više četvornih metara nego što ste prvobitno željeli - možda i dvostruko više! 

Soba u potkrovlju privlači više dnevne svjetlosti i više svježeg zraka . . .  

. . . ako imate prava rješenja za krovne prozore. Postavlja se pitanje: što je ispravno? Kakva rješenja za krovne prozore postoje? Kako odlučiti koje(a) odabrati? Srećom, to nije nešto u čemu morate biti stručnjak, samo trebate naći pravog i pouzdanog partnera. Samo se trebate usredotočiti na jednu robnu marku koja pažljivo uzima u obzir sve potrebe koje se mogu pojaviti tijekom planiranja svijetle i prostrane sobe u potkrovlju. U tom slučaju obratite se tvrtki VELUX, stručnjaku za krovne prozore. VELUX korisnička služba ima znanje i iskustvo.  

Izgradnja soba u potkrovlju znači jedinstvenost 

Osim klasičnog korištenja potkrovlja i spremišta u potkrovlju, gore možete imati namjenske sobe . . . spavaće sobe, na primjer, kako biste odvojili svoj životni prostor od mjesta gdje spavate. Zamislite da gledate zvijezde kroz krovne prozore dok ležite u krevetu. Također možete izgraditi sobe za goste tako da kada imate posjetitelje (rođake, na primjer s cijelom obitelji), oni će imati svoj vlastiti prostor i ne morate dijeliti svoje privatne sobe s njima. Također, u potkrovlju možete stvoriti prostor za različite aktivnosti. Zamislite igraonicu u potkrovlju. Ili sobu za igranje igrica u potkrovlju. Ili što kažete na tihi, mirni kućni ured? Soba u potkrovlju (ili više soba u potkrovlju) vam pruža sjajan prostor za igranje s dizajnom. Mogućnosti su bezbrojne. Kako vam to zvuči? 

Ako je u vašoj obitelji razdvojenost važna, sobe u potkrovlju su rješenje za vas. Prizemna buka gore je slabija ili je uopće nema. I, očito, nema bučnog susjeda iznad glave, budući da uopće nema susjeda iznad glave. Odličan izbor za kuće u kojima generacije planiraju zajednički život: zajedno ste, a uvijek imate mogućnost biti razdvojeni.   

Ako ste zabrinuti zbog kosih zidova, razmislite o njima kao mogućnostima za izniman prostor za skladištenje. Postoji mnogo ideja kako se kosi zidovi i uglovi ispod krova mogu iskoristiti: na primjer, izvrsna su osnova za postavljanje zidnih polica, ugradbenih ormara, garderoba . . .   

S krovnim prozorima možete biti „otvoreni prema prirodi“ i imati stalan pristup posebnom krajoliku. Ovo iskustvo možete obogatiti ugradnjom jedinstvenih VELUX krovnih prozora koji su svojevrsni produžeci običnih krovnih prozora i spuštaju se do poda. Ovisi o lokaciji. Tvrtka VELUX nudi jako širok raspon proizvoda i dodataka, veliki izbor različitih stilova i veličina, kako bi svatko mogao pronaći ono što odgovara njegovim/njezinim potrebama. 

Više svjetla, više prostora, više udobnosti, bolji ugođaj.; to su ključne prednosti soba u potkrovlju i krovnih prozora. I, naposljetku, ako pazite na troškove, a tko ne pazi, svakako biste trebali računati da će u slučaju gradnje potkrovlja troškovi biti manji: zamislite samo koliko štedite na troškovima kopanja zemlje...  

Pročitajte još članaka

VELUX rješenja dolaze s dodatnim pogodnostima

Provjeri!

Zašto VELUX?

Transformacija
prostora

Naša rješenja za dnevnu svjetlost pomažu vam da dobijte dodatni životni prostor ispod krova i pružaju neusporedivu vrijednost vašem domu, vašoj dobrobiti i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrijednosti doma 

Budite sigurni da će vaše ulaganje u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i isplatiti se.

Bezbrižnost u
vašem domu

S našom širokom ponudom sjenila i roleta, rezervnih dijelova i servisa, pružamo vam najbolje moguće iskustvo.

Ovdje smo da vam pomognemo

Naš tim posvećen je osiguravanju vašeg potpunog zadovoljstva, od prvog kontakta do konačne ugradnje.

Kvaliteta
bez kompromisa

Vaše potrebe naš su kompas. Neprestano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. i proizvodimo ih na način da dugo traju.

Odgovoran i održiv
odabir

Možete poboljšati kvalitetu svojeg života održivim rješenjima koja su dobra za vas i planet.