Zamjena vašeg VELUX krovnog prozora

Zamjena vaših VELUX krovnih prozora lakša je nego što mislite. Tijekom posljednjih 10-20 godina, svjedoci smo značajnog napretka ili čak potpune evolucije u dizajnu i tehnologiji naših krovnih prozora. Dopustite nam da vas vodimo prema vašem cilju zamjene zastarjelog ili oštećenog starog krovnog prozora estetski privlačnim, energetski učinkovitim i dugotrajnijim rješenjem.

Kada i zašto trebam zamijeniti krovne prozore?

Krovni prozori mogu vašem domu pružiti brojne prednosti kao što su unošenje dnevne svjetlosti, prozračivanje prostora i stvaranje prekrasnog svijetlog životnog prostora u kojem cijela obitelj želi provoditi vrijeme.

Međutim, pretpostavimo da već neko vrijeme imate krovni prozor. U tom slučaju, razmislite o njegovoj zamjeni, bilo kako biste jednostavno unaprijedili svoj interijer modernijim ili da poboljšate energetsku učinkovitost i udobnost u zatvorenom prostoru.

S vremenom smo otkrili da 70 % vlasnika kuća mijenja krovne prozore iz funkcionalnih ili estetskih razloga.

Započnite s projektom zamjene krovnog prozora

Što trebate znati


Poboljšana izolacija i energetska učinkovitost


Kada je u pitanju izolacija, stari krovni prozor (čak i u dobrom stanju) nije dorastao modernom VELUX krovnom prozoru. Novi krovni prozori mogu imati i do tri puta bolju toplinsku učinkovitost od starih, što može dovesti do značajnih ušteda energije.

* Provjerite kako se izračunava poboljšanje performansi.


Puno je jednostavnije nego što mislite


Zamjena vašeg krovnog prozora novim VELUX krovnim prozorom može se obaviti za samo 4 sata.


Više dnevnog svjetla i svježeg zraka


Moderni VELUX krovni prozori dizajnirani su tako da imaju veću površinu ostakljenja, što znači da ćete čak i ako svoj stari krovni prozor zamijenite novim prozorom istih dimenzijama, unijeti više dnevne svjetlosti u svoj prostor.

Saznaj više o zamjeni

Sve o renovacijama doma

Nitko nikada nije rekao ne ljepšem i modernijem domu. Ali gdje početi? Koliko to košta? S kim trebaš raditi? I koje su prednosti? Kada je riječ o renovaciji doma postoji mnogo pitanja. A mi imamo mnogo odgovora!

Zašto renovirati svoj prostor

Želite li unaprijediti svoj način života? Možda vam treba više prostora ili će vam druga kupaonica olakšati spremanje tijekom užurbanih jutra. Možda vaš partner želi taj neiskorišteni prostor pretvoriti u sobu za hobi ili su djeci potrebne vlastite spavaće sobe. Mogućnosti neiskorištenog prostora su gotovo beskonačne!
Možda ćete čak poželjeti prodati kuću kasnije, pa želite povećati vrijednost kuće. 

Novi prozori, toplinska pumpa i dodatna izolacija primjeri su unaprjeđenja koja mogu smanjiti troškove struje i koja se s vremenom isplate. Ako želite prodati kuću, energetski učinkovitije kuće će biti privlačnije kupcima jer znaju da će računi biti manji.

Što je s jednostavnom činjenicom da prosto želite više uživati u prostoru u kojem živite? U prosjeku provodimo 90 % života u zatvorenom prostoru – stoga bi naši domovi trebali biti što udobniji i estetski ugodniji.

Također, promišljena renovacija rezultira učinkovitijim radom. Izraz „učinkovitost” uključuje uštedu energije koja može proizaći iz kombinacije mnogih detalja, poput izolacije, odgovarajućeg broja krovnih prozora, odgovarajućih dodataka za krovne prozore . . .

Bez obzira koji su vaši razlozi za renovaciju doma, tu smo da vam pomognemo!

Saznaj više o renovacijama

Što trebate znati


Zdraviji dom


Više udobnosti, više prirodnog svjetla, bolja ventilacija, pristup svježem zraku – sve su to važne stavke koje treba razmotriti prilikom renovacije. A ako želite postići ove spomenute prednosti, sigurno ćete stvoriti zdraviji životni prostor za sebe i svoju obitelj.

 

Dodatni prostor


Ako vam treba više prostora (tj. obitelj se povećava ili samo želite nove sobe), prenamjena potkrovlja najbolja je stvar koju možete učiniti. Na taj način ne samo da ćete dobiti željeni dodatni prostor po pristupačnoj cijeni, već ćete i poboljšati unutarnju klimu u svojoj kući. Možete, na primjer, napraviti vlastito radno mjesto u potkrovlju i uživati u obilju dnevne svjetlosti koja će vas motivirati za rad.

 


Povećanje vrijednosti nekretnine


Renovacija ne služi samo trenutnim svrhama, već je treba promatrati i kao financijsko ulaganje. Unaprjeđenje doma povećava vrijednost nekretnine. Što znači da ćete ga moći bolje unovčiti ako se odlučite preseliti.

 

Saznaj više o renovaciji

Izgradnja kuće pune svjetla

Zamislite svoj savršeni dom; izgrađen točno onako kako želite, od svjetala do vrata, zidova, slavina, podova i prozora. Novoizgrađena kuća može vam dati potpunu kontrolu nad svakim aspektom vaše imovine. Moći ćete unijeti svježi zrak i prirodnu dnevnu svjetlost i stvoriti zdravu unutarnju klimu u svom modernom prostoru, pružajući svojoj obitelji svu udobnost.

Dnevna svjetlost transformira

Odluka da izgradite novi dom znači da ćete dobiti upravo ono što želite.

Dizajnirajte svijetao, moderan i jedinstven prostor pragmatičnim i pristupačnim rješenjima. Dnevna svjetlost kroz krovne prozore u vaš dom unosi osjećaj otvorenosti. Također povećava vrijednost nekretnine dok istovremeno nudi prednosti prirodnog svjetla i svježeg zraka.

Kao dodatni bonus, postupak ugradnje ne zahtijeva složenu konstrukciju ili detalje. Dizajnirati svoj dom s dnevnom svjetlošću odluka je koju nikada nećete požaliti.

Isplanirajte svoju novu kuću

Što trebate znati


Vrijednost za dugoročno razdoblje

Pažljivo projektiranje ili kupnja novog doma koji je usmjeren na stvaranje zdravog okruženja u zatvorenom prostoru znači ulaganje u budućnost. Ako ga jednog dana odlučite prodati, vrijednost će mu porasti, zbog čega je ekonomski povrat vrijedan svih vaših napora. Krovni prozori transformiraju prostore i na taj način povećavaju vrijednost nekretnine.


Sloboda prilagođavanja doma vašim potrebama

Pretpostavimo da kupujete zemljište za izgradnju nove kuće, ali još niste započeli s gradnjom. U tom slučaju imate priliku u projekt dodati osobne detalje. Možete donositi odluke o specifikacijama, birati materijale koji vam se najviše sviđaju, planirati raspored prostorija i povećati broj krovnih prozora u kući.


Održivost i energetska učinkovitost

Zaštita našeg planeta i nas samih kroz održivu gradnju važnija je nego ikada. Povećanje prirodne dnevne svjetlosti znači manje umjetnog svjetla što može dramatično smanjiti račune za struju. Osiguravanje pravilnog ostakljenja spriječit će nepotreban gubitak topline i smanjiti količinu energije koja se koristi za grijanje ili hlađenje nekretnine.

Pročitaj više o izgradnji novog doma

Prostori u vašem domu

Zanimaju vas različite prostorije za vaš projekt?